Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 1

Schilder im Krankenhaus – Hastanedeki Tabelaların Almancası

 

Sitemizin bu bölümünde Almanya’daki bir hastane de karşınıza çıkabilecek Levhalar ile ilgili bir çalışma kağıdı, yanıtını içeren bir Video ve konuyla ilgili resimler bulabilirsiniz.

 

Konunun Video’sunu seyretmen için tıklayınız: 

 

Çalışma kağıdını bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantının üzerine tıklayınız. Yanıtları ise Video’da bulabilirsiniz:

Schilder im Krankenhaus

Almanya’daki Hastaneler bulunan Levhaların Almanca karşılıklarını bilgisayarınıza indirmek için resimlerin üzerine tıklayınız.

 

Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 2 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 3 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 4 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 5 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 6 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 7 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 8 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 9 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 10 Schilder im Krankenhaus - Hastanedeki Tabelaların Almancası 11

 

 

 

Buna da bakın

Almanca Diş Terimleri Sözlüğü - "D" Harfi 15

Almanca Diş Terimleri Sözlüğü – “D” Harfi

  Sitemizin bu bölümünde “D” harfiyle başlayan Diş Terimlerinin Almancalarını Türkçe karşılıklarından 2 tanesini bulabilirsiniz.  …

Bir Cevap Yazın

error: İzinsiz Kopyalanamaz.